Choose Language
dk gb

Tak fordi I gjorde World Cup Herning til en fest!

  26. okt. 2021   Mathilde


Kunddahl G Photography-91.JPG

Det fantastiske hjælperteam ved World Cup Herning 2021. Foto: Kunddahl Grapic Photography

 

Det var pragtfuldt igen at være tilbage i MCH Messecenter Herning i uge 42 til internationalt dressur- og springstævne med fokus på den præstigefyldte, verdensomspændende serie FEI Dressage World Cup™. Mere end 700 heste stod i staldene, som fik meget ros fra rytterne. I det hele taget var der mange roser til de frivillige for deres venlighed og hjælpsomhed, til arrangørerne for et velafviklet stævne, til de fremragende faciliteter i Jyske Bank Boxen og Blue Hors Arena og ikke mindst til det entusiastiske publikum.

 

Arrangørerne bag stævnet, Jens Trabjerg og Casper Cassøe er dybt taknemmelige for den opbakning publikum, sponsorer, ryttere, samarbejdspartnere og ikke mindste de frivillige hjælpere har vist World Cup Herning.

”Uden jeres opbakning vil det ikke være muligt at lave stævne og invitere hele verden til Herning. Jeres bidrag er helt uvurderlig, og vi er dybt taknemmelige for, at I arbejder, som I gør, med godt humør, og stor viden på jeres felt. Tusind tak til alle vores frivillige hjælpere” lyder det samstemmende fra Casper og Jens.

 

Mange internationale topryttere finder hvert år vej til World Cup-stævnet i Herning, og de er med til at løfte sporten og gøre klasserne nervepirrende og særdeles interessante. Stævnet i år viste i høj grad, at især dansk dressur hører til i den absolutte verdenstop.

Det helt specielle ved World Cup Herning er også det spændende mix af international topsport i dressur og springning, hvor seniorrytterne bliver presset af ”de unge vilde”, medrivende ponyklasser, show og auktion. Og alt dette kombineres med et messeområde, som summer af liv.

 

I Herning skriver vi ”hestehistorie” hvert eneste år. Og til næste år, bliver historiefortællingen endnu stærkere, når vi skal samles om at byde hele verden indenfor til 9 dages inciterende konkurrencer i fire VM-discipliner. På gensyn i Herning2022, det bliver magisk.