Choose Language
dk gb

Om os

World Cup Herning PS

World Cup Herning er et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, hvor Jyske Bank Boxen danner rammen om et internationalt dressur- og springstævne i uge 42 fra onsdag. Formålet med selskabet er at sikre afvikling af World Cup dressur på dansk jord, og samtidig arbejde på udviklingen af internationale stævner i Danmark i både dressur og springning. 

2019

Omdrejningspunktet for det store World Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack_WC Kür_søndag (5).jpgCup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI Dressage World Cup, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. FEI Dressage World Cup-kvalifikationen krydres med Almased Dressage Amateurs, lilleturs klasser i dressur samt et stort internationalt springstævne med CSI***og CSI*. Det store stævne byder også ponyerne indenfor der er finale i Nord-Vest Box Stil Cup og så besøger FEI Jumping Ponies Trophy også Herning. Det er springponyernes World Cup. Der vil være show i særklasse lørdag eftermiddag AGRIA – Afternoon Special. Lørdag aften afsluttes af en stor Grand Prix springklasse og en højde springning. Der vil samtidig også være en stor messe for de købelystne. Der er gratis adgang til hal M alle dage under hestefesten.

Hvis du mangler en ny stjerne vil der også være mulighed for at skaffe sådan en da der vil blive afholdt DWB World Cup foal Auction, hvor helt exceptionelle føl er blevet håndplukket til de interesserede købere.

På World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

Det er 13. år i træk, at Danmark står for afviklingen af den første FEI Dressage World Cup-kvalifikation i den vesteuropæiske liga.

World Cup-eventen i Herning afvikles i et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, og udover at World Cup dressuren bevares på dansk jord (har tidligere været afviklet i Odense), er det særligt interessant, at avl og sport står sammen om at afvikle og udvikle så en stor event til glæde for hesteinteresserede i hele Danmark.

 

Kontakt os:

Directors:

Jens Trabjerg  :  jt@equitour.dk

Casper Cassøe  :  cc@varmblod.dk