Choose Language
dk gb

21-årige Nikolina bedst i FEI Ponies Trophy kvalifikation

  19. okt. 2018   admin


Fredag eftermiddag var 26 talentfulde ekvipager samlet for at konkurrere i Jyske Bank Boxen. Af disse 26 ekvipager var otte danske, og en af dem fik Dannebrog helt tops i den imponerende arena i Herning.

Maria Langhoff og Nikolina vinder 1 kval FEI ponies Trophy fredag.JPGMaria Langhoff og Nikolina (World Cup Herning)

Vinderen af FEI Ponies Jump Throphy press by Krage & Jensen blev nemlig danske Maria Noerregaard Langhoff med hendes 21-årige hoppe Nikolina. De havde en flot tur med 0 fejl i tiden 32.36. Andenpladsen gik til Charlotte Houston fra Irland, der havde en god tur med hendes 11-årige hoppe Toscane Davnir. Parret endte med 0 fejl i tiden 32.91. Placeret som nummer 3 var den svenske Mathilde Bohlin med hendes 12 årige hingst med 0 fejl i tiden 34.73

Om FEI Jumping Ponies Trophy
FEI Jumping Ponies’ Trophy er en pony spring turnering, hvor taltenfulde ryttere konkurrere mod hinanden. Her er pointene er uddelt blandt de 16 bedste atleter.
Formålet med dette set-up er at promovere springing som en velegnet sport for børn og unge.Turningen forløber over tre stævner i 2018 - i Herning, Lyon og Stuttgart og med en finale i Mechelen den 26. December 2018.

Resultatet af klassen kan ses her: 
https://online.equipe.com/da/class_sections/360576