Choose Language
dk gb

Almased slutter af på dansk jord – åben for tilmelding

  12. sep. 2018   Louise


World Cup Herning nærmer sig og det samme gør sidste stævne i den nye dressur-turnering, Almased Dressage Amateurs, som finder sted i de magiske kulisser i Jyske Bank Boxen i Herning. Det internationale event lokker hvert år nogle af de største profiler inden for dressur og spring til og der er lagt op til en formidabel afslutning i Almased Dressage Amateurs.

Om lidt går det løs, når MCH Messecenter Herning igen åbner op for 5 dage med international ridning i verdensklasse fra den 17.-21. oktober. Omdrejningspunktet for stævnet må siges at være det prestigefyldte FEI World Cup i dressur, men mange af dressurverdenens nye håb ser uden tvivl frem til at deltage i årets sidste udgave af den nye dressurturnering.

- Almased Dressage Amateurs er blevet taget rigtig godt i mod både i Danmark og i Tyskland, hvor klasserne har været spækket med nye lovende stjerner. Det har været en fornøjelse at se dem ride med ved de store internationale stævner og den positive feedback fra deltagerne gør, at vi arbejder intensivt på at fortsætte turneringen til næste år – og heldigvis er Almased med på idéen, fortæller stævnearrangør, Jens Trabjerg.

Almased Press release .jpg
En af de ryttere, der fik et wildcard til at ride med i Almased-turneringen ved Dressage Masters Luxembourg i Leudelange, var danske Simone Lunding-Hoppe. Oplevelser som disse giver virkelig blod på tanden og det er svært ikke at lade sig smitte af den glæde, som Simone udstrålede, da hun fortalte om sine oplevelser i Leudelange. 

- Heimdals Champ og jeg var så heldige at få et Wildcard til at ride Almased Dressage Amateurs-turneringen i Luxembourg i sommerferien. Champ og jeg havde kun været til to stævner sammen i den sæson, så det var en stor opgave, men et eventyr vi ikke kunne sige nej til. Vi var afsted helt alene og alt gik super godt. Champ var virkelig en god rejsemakker. Da vi efter to dages rejse ankom til Leudelange i Luxembourg, var det bare en fornøjelse at blive modtaget af et professionelt team. Stævnet var en kæmpe oplevelse. Det var et fedt miljø at ride i med dygtige ryttere fra hele verden. At Champ og jeg vandt Prix Sct. Georg med over 70% gjorde jo oplevelsen helt speciel. Det gjorde også, at den lange tur hjem igen var en fornøjelse og vi er super taknemmelige for at have den oplevelse i bagagen og glæder os nu til at deltage i turneringen under World Cup i Herning, fortæller en glad Simone Lunding-Hoppe.
SimoneHoppe.jpeg

Femte og sidste stævne i Almased-turneringen finder sted under WCH og tilmeldingen er nu åben. Du tilmelder dig ved at sende en mail til eventkoordinator, Line Pagh Nielsen på lpn@equitour.dk. Turneringen er åben for dressurryttere, der er 26 år eller ældre og som ikke er på FEI's verdensrangliste. Der kan meldes til på tre niveauer;

- Bronze tour: PSG og Intermediare I
- Silver tour: Intermediare I og II
- Gold tour: Intermediare II og Grand Prix.

Læs mere om Almased Dressage Amateurs her - https://almaseddressage.com

Se programmet for World Cup Herning her - http://www.worldcupherning.dk/rytter-info/tidsplaner

Køb billetter her: