Choose Language
dk gb

Bliv klogere på firmaet bag Nathalie Horse Care Arena (hal M) ved World Cup Herning

Ved World Cup Herning i uge 42 foregår ca. halvdelen af konkurrencer i Nathalie Horse Care Arena (hal M). Der vil også være masser af de lækre produkter bland ærespræmierne til rytterne under stævnet.  Vi har snakket med Helle Mørkøv Kristiansen, der står bag brandet, om hvad Nathalie Horse Care helt præcist er?

  • Forside
  • Info
  • Nyheder
  • Bliv klogere på firmaet bag Nathalie Horse Care Arena (hal M) ved World Cup Herning

  13. okt. 2017   Lars


Ved World Cup Herning i uge 42 foregår ca. halvdelen af konkurrencer i Nathalie Horse Care Arena (hal M). Der vil også være masser af de lækre produkter bland ærespræmierne til rytterne under stævnet.  Vi har snakket med Helle Mørkøv Kristiansen, der står bag brandet, om hvad Nathalie Horse Care helt præcist er?

nhc.jpgOm Nathalie Horse Care
Nathalie Horse Care er en serie plejeprodukter der startede i 2012. Til at starte med handlede det kun om produkter til heste, men senere er der kommet enkelte produkter til mennesker til. Produkterne, der er udviklet i tæt samarbejde med Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein, der også lægger navn til serien, produceres og fremstilles af Persano Group A/S Danmark, der blandt andet står bag alle Matas produkter.
Vi har taget en snakket med Helle Mørkøv Kristiansen, der står bag brandet, om hvad Nathalie Horse Care helt præcist er, og hvorfor de støtter op om World Cup Herning?

Nathalie Horse Care støtter op om World Cup Herning med ærespræmier og et sponsorat af hal M, der derfor hedder Nathalie Horse Care Arena. Hvad er grunden til at, I vælger at sponsorere sådan en event?
Når man som os springer ud i at sponsere World Cup, er det fordi vi har et stort ønske om, også i fremtiden, at kunne trække store internationale ridesportsarrangementer til Danmark. Det ligger os meget på sinde at støtte op omkring ridesporten i Danmark. Det gælder i øvrigt både på elite- og breddeplan. Vi prøver at være til stede ved mange forskelligartede events. Nu er vi for eksempel tilstede ved World Cup Herning, men det er også vigtigt for os at støtte op om bredden i sporten. Vi har for eksempel været med til at afvikle grooming-mesterskab i september måned i forbindelse med Store Hestedag.

Hvordan opstod ideen til Nathalie Horse Care?
Generelt er der nok lidt en holdningsændring på vej blandt hele befolkningen, omkring social ansvarlighed, og vi synes der var plads til et brand, hvor miljøet var i højsædet, uden at det betød at der skulle gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter fremstilles med det højest mulige indhold af økologiske råvarer. Udvalgte produkter i serien er desuden blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

I har dressurlandstræneren Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein som frontfigur. Er produkterne specielt henvendt dressurryttere eller er der også noget for springrytterne?
Nej, vore produkter er ikke specielt henvendt til dressurrytteren. Produkterne er bestemt for alle hesteejere. Der er for eksempel både en følshampoo og en shampoo specielt tilpasset islandske heste. VI laver også plejeprodukter til udstyr og i vores Medical Care linje er der produkter der kan afhjælpe nogle af dagens små udfordringer, som vores After Clip spray og Iodine shampoo der kan afhjælpe hudproblemer hos alle typer heste.

Er der noget nyt på vej, du kan løfte sløret for?
Ja, vi har hele tiden nye produkter i støbeskeen. De næste produkter I kan glæde jer til, bliver både til hesten, rytteren og måske endnu til hunden. Mere kan jeg desværre ikke komme ind på nu.

Vi må altså vente spændt på at se hvad Nathalie Horse Care produktlinjen skal udvide med. I mellemtiden kan vi glæde os over de mange lækre produkter, der allerede nu er i sortimentet, og over den gode ridning der kan opleves i Nathalie Horse Care Arena under World Cup Herning i uge 42.