Choose Language
dk gb

Cathrine Dufour - klar til World Cup

  29. sep. 2021   Mathilde


Cathrine Dufour, 29 år er klar til FEI Dressage World Cup™ i Herning, og hun glæder sig i høj grad. 
– Jeg har de mest fantastiske minder fra World Cup i Herning, indleder Cathrine, og fortsætter: Det bedste minde var i 2017, hvor jeg slog Isabell Werth. Det gjorde hun med sin partner gennem mange år, 18-årige Atterupgaards Cassidy, og det er også ham, som Cathrine har valgt at tage med til Herning i år. 
– Det er måske et af hans sidste stævner, så jeg glæder mig meget til at have ham med, fortæller hun.

OL-landsholdet er klar til at tryllebinde publikum og dommere ved FEI Dressage World Cup™ i uge 42. Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald kommer til start i World Cup-kvalifikation i Jyske Bank Boxen, og de glæder sig til at give den max gas og ride om World Cup points foran det medlevende hjemmebanepublikum i Boxen.

Cathrine Dufour 20171021 fei 1012.JPG

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy i Herning 2017. Foto: Lars Møller

 

Cathrine Dufour: Jeg glæder mig helt vildt!
Cathrine Dufour og sejrede i FEI Dressage World Cup™ kvalifikationen på Atterupgaards Cassidy ved World Cup kvalifikationen i Herning i 2017. I 2019 var taget igen ved at lette over Jyske Bank Boxen, da hun red sejren hjem på Bohemian. Det var også Dufour og Bohemian, som stod øverst på skamlen, da World Cup-kvalifikationen blev afviklet på Vilhelmsborg sidste år i coronapandemiens skygge. Nu er FEI Dressage World Cup™ tilbage i Jyske Bank Boxen, og det glæder i høj grad Cathrine Dufour, som er klar til kæmpe for endnu en World Cup-sejr:

”Jeg glæder mig helt vildt meget til at være tilbage i Herning. Det har været nogle fantastiske World Cup-oplevelser for mig der, og så er det bare fantastisk at ride for det danske publikum. Jeg glæder mig, og håber vi kan se rigtig mange tilskuere i Boxen, når vi når til oktober,” fortæller Cathrine Dufour. 
Cathrine danner par med springrytter Rasmine Laudrup, og hun fortæller, at det længe har været en drøm for dem at kunne starte stævne sammen. Det kan de ved World Cup-stævnet i Herning. 
”Det bliver hyggeligt. Vi fylder hele lastbilen og tager både spring- og dressurheste med til Herning. Vi glæder os mega meget, for det bliver vores første stævne sammen meget længe,” slutter Cathrine Dufour. 


Hør Cathrine Dufour fortælle om sine forventninger til World Cup HER