Choose Language
dk gb

Dannebrog til tops i samtlige af dagens springklasser i Nathalie Horse Care Arena

Danskerne fortsatte dominansen på springbanen, da det blev til danske sejre i samtlige fire klasser, der blev afviklet i Nathalie Horse Care Arena lørdag under World Cup Herning stævnet. Det var pigerne der havde tur i den, da Zascha Nygaard Andreasen, Caroline Nørgaard Winther, Rikke Vingborg og Laura Baaring Kjærgaard alle vandt hver deres klasse.

  21. okt. 2017   Lars


Laura_baaring_vinder_junior.jpgLaura Baaring Kjærgaard & Carina

Danskerne fortsatte dominansen på springbanen, da det blev til danske sejre i samtlige fire klasser, der blev afviklet i Nathalie Horse Care Arena lørdag under World Cup Herning stævnet. Det var pigerne der havde tur i den, da Zascha Nygaard Andreasen, Caroline Nørgaard Winther, Rikke Vingborg og Laura Baaring Kjærgaard alle vandt hver deres klasse.

Zascha sendte Dannebrog til7 top i dagens første klasse
44 ekvipager var til start i Nathalie Horse Care Arena her til morgen og det var atter Dannebrog der steg til tops. 23-årige Zascha Nygaard Andreasen på Eclair løb med sejren i dagens CSI3* Small Tour 135cm sponsoreret af Equsana efter en flot og hurtig nulrunde. Andenpladsen blev også dansk og gik til Gitte Dahl og den 12-årige vallak Conan, mens det blev tyske Christian Hess på Claron CR der stjal tredjepladsen i tiden 59.04 sek.

Ponyspringrytterne fortsatte den danske dominans
Dagens CSIP 125 cm sponsoret af OM Spring havde 16 deltagere. Kun 4 ryttere gennemførte første runde med 0 fejl, og gik videre til omspringningen. Hurtigst var Caroline Nørgaard Winther og Colton Milton der red sejren i hus med 4 fejl i tiden 38,41 sekunder.  Endnu 2 danskere red sig ind på anden- og tredjepladsen, nemlig Pernille Harritslev Dam Christoffersen og Runehoejs Rocco med 8 fejl i tiden 39,86 efterfulgt af Louise Engelsted og Rodtjoerns Aragon, ligeledes med 8 fejl i tiden 41,53 sekunder. Det kan man vist kalde dansk girlpower når det er bedst.

Rikke Vingborg fløj til tops i dagens CSI1* 140 cm
Lørdag eftermiddag løb CSI1* Grand Prix 140 cm af stablen med Kingsland som sponsor. Det skulle vise sig at være en ganske udfordrende bane den danske banebygger Bo Bak havde kreeret til dagens klasse, hvor blot fem af de 53 ekvipager formåede at ride dobbelt nul. Det blev danske Rikke Vingborg og Rayon de Soleil der kom først i mål i en forrygende tid på 36.42 sekunder. Det var samtidig den tredje placering for ekvipagen til dette stævne. I det hele taget var klassen domineret af danskerne, da det blev til hele syv danske placeringer i denne 140 cm Grand Prix.
Line Nørager Kristensen indtog andenpladsen med vallakken Elmegaardens Akinos efterfulgt af
Bart Van Der Maat & Queen Of Lightness der blev nummer tre.

Dygtige juniorryttere lukkedes lørdagsspringningen i Nathalie Horse Care Arena
Kun tre ryttere var fejlfrie i hovedrunden. De var tre seje danske piger, der skulle kæmpe om placeringerne. Første ude var Michelle Larsen på Cevin der desværre fik et nedslag i omspringningen. Det samme gjorde Phillippa W. Linde & Casmann 2, og Laura Baaring Kjærgaard på Carina kunne derfor ride sejren i hus med en fejlfri runde i omspringningen. På trods af sine kun 15 år, er Laura allerede en erfaren ung dame, der har mange resultater med i bagagen og har deltaget i adskillige mesterskaber, så hun stod for presset og styrede rutineret Carina igennem banen uden fejl. Det blev Phillippa W. Linde der tog andenpladsen og Michelle Larsen der endte som nummer tre.  

Start- og resultatlister