Choose Language
dk gb

Dansk/tysk topkamp i Intermediaire

  19. okt. 2019   Mathilde


af Britt Carlsen

Det er ikke ofte, at dressurryttere får præcist de samme points. Det var ikke desto mindre tilfældet i lille tur ved World Cup Herning, hvor en tysk og dansk rytter stod lige 

Det er i lille tur, at drømmen om Grand Prix nærmer sig realiteterne. Og ikke mindst, når lille tur afvikles på internationalt niveau, som det er tilfældet ved World Cup Herning. En Prix st. Georges og en intermediaire I  for heste med kurs mod dressurens sværeste klasse blev en kamp mellem en tysk landsholdsrytter og en dansk UVM-bronzevinder. 

Den tyske landsholdsrytter Fabienne Müller-Lütkemeier var med på det guldvindende tyske landshold ved EM netop i Herning tilbage i 2013. Nu er hun tilbage, med kurs mod Grand Prix på hesten Valesco e. danskejede Vitalis. Det er en hest, som tyskeren har store forventninger til, som man kan læse i nyheden fra Prix st. Georges.

Victoria E. Vallentin har overtaget avlshingsten Placido Domingo e. Dorkas fra Stutteri Højagergaard, og hun red den 10-årige hingst ind på tredjepladsen med 70,765% Det blev også dansk på fjerde og femtepladsen til hhv. Rasmus Kristensen/Sundofs Aquino e. Akinos (opdr. Tina og Thomas Sundorf Kristensen) og Jim Rasmussen/Polka Sensation Nexen e. Sandro Hit (opdr. Stutteri Nexen). 

Se resultatet af klassen HER

163925_mlm_05__D4S0528_ImageResizer.jpg

// Ridehesten.com