Choose Language
dk gb

Danske springryttere godt fra start

  21. okt. 2018   admin


Dansk top 3
Søndag morgen løb MUSTANG-trailers Junior Last Chance af stablen i Jyske Bank Boxen. Rytterne blev udfordret i en bane på en 135cm som maksimal højde, men de danske ekvipager kom godt fra start og satte sig på de tre første placeringer. Vinderen blev danske Emilie Moesgaard Christiansen med den 10-årige hoppe, Serupgaards Corona, der red en nulrunde i hurtigst tid på 51.01. Efter Emilie, indtog danske Kamilla Ladefoged Rasmussen andenpladsen med den 9-årige vallak, Veracini Dh Z. Ekvipagen red med 0 fejl i tiden 57.28. Tredjepladsen gik til danske Kristine Amalie Paulson med den 10-årige hoppe Caracella efter en nulrunde i tiden 57.31.

Resultatet af klassen kan ses her https://online.equipe.com/da/class_sections/361211

Emilie Mosegaard Christiansen og Serupgaards Corona GP J søndag.jpgEmilie Moesgaard Christiansen og Serupgaards Corona (World Cup Herning)

Svensk sejr i rankingklassen 
Throphy Final Longines Ranking havde 45 deltagere til start søndag formiddag. Banen var en teknisk bane med en maksimal højde på 145cm. Hele 16 ryttere red nul i hovedrunden og var videre til omspringningen - her iblandt var fem danske ekvipager. Vinderen blev svenske Irma Karlsson med den 10-årige hoppe, Ida van de Bisschop. Ekvipagen red en flot nulrunde i tiden 35.32. Andenpladsen gik til danske Mathias Nørheden Johansen med den 9-årige vallak, Conrisiko, efter en nulrunde i tiden 35.93. Hendrik Sosath kunne så indtage tredjepladsen med den 11-årige hoppe, Lady Lordana, efter en nulrunde i tiden 36.52.

Resultatet kan ses her https://online.equipe.com/da/class_sections/361214

Irma Karlsson og Ida van de Bisschop_Junior GP_søndag.jpgIrma Karlsson vinder en trailer i Junior Grand Prix (World Cup)