Choose Language
dk gb

Danskerne rydder bordet i Almased Dressage Amateurs

  18. okt. 2019   Mathilde


af Marie Helene Rigård Rohleder

Så er første afdeling af dressurturneringen Almased Dressage Amateurs afviklet til World Cup i Herning. Det blev til en flot sejt til Gitte Mors Burgaard på Moselunds Dominic i Small Tour, og Linda Pfingstl Aasted på Bruunholms Gaia red sig til sejren i Big Tour.

D05_1598_ImageResizer.jpg

Gitte Mors Burgaard på Moselunds Dominic e. Uno Don Diego/Temple Wind XX (opdr. Birgitte Frank Andersen) red til 69.294 procent og vandt Small Tour ved Almased Dressage Amateurs. 

– Det har været en lang proces med den her hest, så det er en kæmpe sejr for os at vinde i dag. Det er Dominics internationale debut og første gang, at han er i Boxen. Så jeg er meget tilfreds, fortæller en glad Gitte Mors Burgaard til Ridehesten.com efter præmieoverrækkelsen.

Parret er også kvalificeret til finalen i Bundgaard Byg Cup på Blue Hors til november, og Gitte Mors Burgaard har ejet Dominic siden, han var 4 år.

D05_1003_ImageResizer.jpg

Gitte Mors Burgaard står til daglig for uddannelsen og den daglige pasning af hestene, samt undervisning på GB-Dressage APS i Hedensted.

Andenpladsen gik til Stinna Foldberg og den 9-årige DV-hingst Foldbergs T e. Tailormade Temptation/Blue Hors Romanov (opdr. Fam. Foldberg), som red til 69.265 procent. Parret har senest vundet Intermediate I kür til stævnet Indoor Europa i Kristiansand.  Foldbergs T er familiens eget opdræt.

Tredjepladsen endte hos Line Hoest Johansen på Hot Cayenne e. Blue Hors Hotline/Solos Carex (opdr. Fam. Høst Johansen) med 68.735 procent.

– Gaia elsker at vise sig frem

Vinderen af fredagens Big Tour i Almased Dressage Amateurs blev Linda Pfingstl Aasted på Bruunholms Gaia, som red til 67.353 procent.

// Ridehesten.com