Choose Language
dk gb

Endnu en sejr til Maria Barnewitz Schou

  18. okt. 2019   Mathilde


af Annika Knudsen Lorentsen

Både i CSI1* Big Tour og i juniorklassen blev det dansk sejr her ved World Cup Herning. I Big Tour vandt Christian Jansen, mens Maria Barnewitz Schou vandt hendes anden sejr i juniorturen.

Første klasse i Blue Hors Arena M i dag var CSI1* Big Tour 140 cm blev vundet af danske Christian Jansen med Madea e. Heartbeat/Racot (opdr. Herluf Christensen), en ekvipage som altid er super hurtige, og de var da også placeret som nr. 2 i gårsdagens Big Tour. I dag red de en flot og fejlfri runde i tiden 27.92 sekunder. 

På andenpladsen blev det også en dansker, nemlig Mathias Nørheden Johansen med Caramblue e. Carambole/Calido I. De red fejlfrit i tiden 28.09 sekunder. Desuden kom den unge tyske rytter, Hannes Ahlmann med Caracas 105 også ind på andenpladsen, da han red præcis samme tid som Mathias. 

163925_ikd_06__D4S5627_ImageResizer.jpg

Maria er bare hurtig
Det var ikke til at slå Maria Barnewitz Schou og Seana 2 e. Stolzenberg i dagens juniorklasse, som blev afviklet på en 135 cm høj bane. Ekvipagen red lynhurtigt og fejlfrit i tiden 59.14 og var dermed mere end to sekunder hurtigere end andenplads. Det er anden klasse Maria vinder ved stævnet, og dermed har hun vundet 2 ud af 2 juniorklasser og er klar til Junior Grand Prix i morgen. Maria er selvfølgelig godt tilfreds, hør hende fortælle mere i videoen nedenfor. 

Anden- og tredjepladsen blev vundet af udenlandske ekvipager, mens fjerdepladsen blev danske Emilie Mosegaard Christiansen med Serupgaards Corona e. Carson Ask/Casir Ask (opdr. Heidi Bickham), de red en flot og fejlfri runde. 

I morgen skal de bedste juniorryttere ride Grand Prix på 140 cm.

Se start- og resultatlister HER

// Ridehesten.com