Choose Language
dk gb

Få en fantastisk hesteoplevelse i Boxen i weekenden

Festen er allerede i gang, men weekenden byder på meget mere, så der er rig mulighed for at opleve ridning i verdensklasse og få en fantastisk hesteoplevelse. Så sving forbi Jyske Bank Boxen og køb din billet i døren og vær med til hestefesten i Herning. 

  20. okt. 2017   Lars


WCherning1_full.jpgFesten er allerede i gang, men weekenden byder på meget mere, så der er rig mulighed for at opleve ridning i verdensklasse og få en fantastisk hesteoplevelse. Så sving forbi Jyske Bank Boxen og køb din billet i døren og vær med til hestefesten i Herning. 

Lørdagens program
Lørdag morgen bliver dørene slået op til dressur på højeste niveau, oplev b.la. verdens etteren Isabel Werth når dressurryttere rider på banen i FEI World Cuppen der præsenteres af Blue Hors. Er du mere til springning og fart over feltet kan du opleve dette i CSI3* Stutteri Asks Grand Prix. Lørdag aften slår World Cup Herning ligeledes op for dørene til Show Night hvor publikum kan forvente et sandt overflødighedshorn af hesteoplevelser. Rækken af perfomere er lang og imponerende. Hver især står de for en unik optræden, der kædes sammen til en helt uforglemmelig forestilling.

Søndag står i finalernes tegn
Søndag vil der hele dagen være fantastisk ridning på programmet og du får mulighed for at komme med indenfor, når CSIP FEI Ponies Jumping Trophy 130 cm løber af stablen med ponyspringning i særklasse. Kl. 14:30 åbner Boxen op for en ægte hestefest med musik og nogle af verdens bedste dressurryttere, når FEI World Cup Grand Prix Freestyle sponsoreret af Ecco løber af stablen.

Så tag hele familien med og oplev alt hvad World Cup Herning har at byde på.