Choose Language
dk gb

Fed fredag

  21. aug. 2019   Mathilde


World Cup Herning ligger i den sidste weekend i efterårsferien, så lad os starte den fredag med nogle fede oplevelser, for alle aldre.

Fredag i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen byder på lidt for enhver smag. Almased Dressage tour går i gang, Nord-Vest Box cup bliver afgjort, DWB World Cup Foal Auction bliver afholdt og ponyernes FEI Jumping World Cup går i gang.

Sidste år havde Almased Dressage kæmpe succes med deres koncept om en turnering for amatør dressurryttere, derfor fortsætter den selvfølgelig i år. Rytterne får mulighed for at ride i nogle helt vilde rammer i Jyske Bank Boxen fredag morgen. Sidste år blev Almased Dressage Tour afholdt i guld, sølv og bronze tur, men teamet bag har ved hjælp af erfaringerne fra sidste år ændret konceptet til at gå i stor og lille tur. Den store tur går i intermediare II og Grand Prix, mens den lille tur går i Prix St. Georg og Intermediare I.

Der skal findes en vinder af Nord-Vest Box Cup. Ekvipagerne har kvalificeret sig igennem hele året og torsdag har de 15 bedste i hver kategori kvalificeret sig til at ride finalen fredag. Det bliver spændende at se hvem der kan vise dommeren den bedste ridning i stilspringning.

Succesen fra sidste år med at afholde DWB World Cup Foal Auction under World Cup Herning, bliver gentaget! Auktionen er jeres mulighed for at købe en fremtidig stjerne. Føllene er blevet nøje udvalgt til at være med. Der vil være præsentation af føllene omkring middag i Blue Hors Arena M og klokken 17.00 vil auktionen gå i gang også i Blue Hors Arena M.