Choose Language
dk gb

Højt niveau i lørdagens CDI2* Grand Prix

Det blev en forrygende start på dagen for de danske ryttere, da der lørdag morgen blev redet CDI2* Grand Prix sponsoreret af Helgstrand Dressage i Boxen. Fire af de fem placeringer gik nemlig til danske ekvipager. Dagens bedste blev Anna Kasprzak & Rock Star 13, der tog sin fjerde sejr af fire mulige. Hun havde tyske Janina Siemers lige i hælene, mens Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter red sig ind på tredjepladsen.

  21. okt. 2017   Lars


Anna_kasprzak_rocky.JPGDet blev en forrygende start på dagen for de danske ryttere, da der lørdag morgen blev redet CDI2* Grand Prix sponsoreret af Helgstrand Dressage i Boxen.  Fire af de fem placeringer gik nemlig til danske ekvipager. Dagens bedste blev Anna Kasprzak & Rock Star 13, der tog sin fjerde sejr af fire mulige. Hun havde tyske Janina Siemers lige i hælene, mens Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter red sig ind på tredjepladsen.

Danskere testede fremtidens stjerner og sejrede
Anna Kasprzak & Rock Star var tredje ekvipage på banen. Ekvipagen havde en god tur, med en dejligt afspændt og rummelig skridt og mange højdepunkter i galopturen. Der er også masser af kvalitet i trav og piaffe/passage og når den 180 cm store vallak får endnu mere styrke og mere rutine er der helt sikkert også flere point at hente der. Ekvipagen endte på førstepladsen med imponerende 70,900%. Anna selv var rigtig glad for turen i Boxen i dag. Som hun selv beskrev det ”Jeg havde en meget bedre tur derinde i dag. Rocky er bare sådan en guttermand, og jeg glæder mig meget til fremtiden med ham.”

Igen i dag blev det tyske Janina Siemers med Scaramouche der kom tættest på Anna og Rocky med en flot, sikker tur uden de store kiks. Ekvipagen blev belønnet med 69,160% hvilket betød, at det lige præcis ikke var nok til at vippe Anna & Rocky af førstepladsen.

Daniel Bachmann Andersen har store forventninger til Zack-sønnen Blue Hors Zepter. I dag var kun ekvipagens anden start i Grand Prix og deres første internationale. Den store røde hingst laver mange flotte øvelser og ekvipagen var godt på vej mod en score omkring de 70 %, men på vej ud af første galoppirouette mistede Zepter balancen, og det trak desværre den forkerte vej i den samlede score. I alt blev det til 68,120 % og en tredjeplads.

Michael Søgaard & Gallardo V havde en fin tur på banen med masser af power fra den 9-årige vallak, desværre voldte den første piaffe lidt problemer for ekvipagen, der kom godt igen og endte på en fjerde plads med 66,680%.

Carina Cassøe Krüth debuterede i international stor tur med May-Day Graftebjerg i går. I dagens Grand Prix sneg der sig lidt småfejl ind i galopprogrammet, men det blev alligevel til flotte 65,420% og fremtiden ser lys ud for ekvipagen der udviser stor harmoni på banen.