Choose Language
dk gb

Josefine: Sjovt at være med i FEI Ponies Trophy

  19. okt. 2019   Mathilde


af Annika Knudsen Lorentsen

I gårsdagens opvarmningsklasse til FEI Jumping Ponies Trophy-kvalifikationen her ved World Cup Herning blev Josefine Sandgaard Mørup bedste dansker på en flot fjerdeplads, og Josefine har gode erfaringer med turneringen

_AKL1722_ImageResizer.jpg

I dag går anden runde i FEI Jumping Ponies Trophy, mens der skal rides Grand Prix på 130 cm på søndag. Josefine Sandgaard Mørup har haft en god start i gårsdagens opvarmningsklasse, hvor hun blev bedste dansker, på en flot fjerdeplads. 

Vi har talt med Josefine om hendes forventninger til turneringen, som rides over en række kvalifikationsstævner, inden finalen afvikles i ved et stort julestævne i Mechelen i Belgien. 

– Det er en sjov turnering at være med i, hvor man får lov at ride ved de store World Cup-stævner, det er ikke lige hver dag man får den mulighed, fortæller Josefine og fortsætter:

– Det er samtidig også noget af det største du kan deltage i på pony, da du starter ud i 130 cm allerede i første klasse, mens de næste afvikles i højden 135 cm. 

– Josefine deltog ved finalestævnet i Mechelen sidste år på trods af at hun kun havde redet kvalifikationen her i Herning, og hun endte som samlet nr. 5 på finaledagen i Mechelen 2018, fortæller Josefines mor Ditte. 

Første kvalifikationsstævne i år er netop det i Herning, og familien har endnu ikke fastlagt om de skal deltage i de øvrige to kvalifikationsstævner i Lyon og Stuttgart, men håber på allerede at kunne samle nogle point ind her i Herning.

Følg turneringen via start- og resultatlister her. 

163925_kuo_06_D05_1769_ImageResizer.jpg

// Ridehesten.com