Choose Language
dk gb

Kittel med Touchdown i Grand Prix

  23. okt. 2021   Mathilde


Kunddahl G Photography-10.JPGPatrik Kittel og Touchdown sejrede i Dressurens Venner Grand Prix. Foto: Kunddahl Graphic Photography

 

"Wow Touchdown", skriver Patrik Kittel på Instagram efter sejren i Dressurens Venners 3* Grand Prix i Jyske Bank Boxen, og til publikum i Herning skriver han: You Rock!

Sideløbende med den spændende FEI Dressage World Cup™ i Herning afvikles 3* Grand Prix og Grand Prix Special.

Fredagens Grand Prix-klasse med 14 deltagere inde i Boxen blev særdeles seværdig, det blev til klar svensk sejr til OL-rytter Patrik Kittel, men det var dejligt at se, Anna Kasprzak/Addict de Massa og Marianne Yde Helgstrand med Super Mario tilbage i konkurrence på dette niveau.

Anna har haft pause fra topsporten på grund af graviditet og fødsel. Over sommeren er hun kommet tilbage i aktiv konkurrence igen. Med to små børn kræver det noget logistik, at få tingene til at hænge sammen. Den dobbelte OL-finalist er heldigvis fortsat top motiveret til at gå efter en landsholdsplads og internationale konkurrencedeltagelse. I fredagens Grand Prix red hun Addict de Massa ind på en fjerdeplads og i World Cup-klassen red hun Rock Star ind på en 9. plads. Hun viste de problematiske 11-etterchangementer fejlfrit, men fik fejl i serien på diagonalen, og det kostede værdifulde points.

Mariann Yde Helgstrand har ikke været i konkurrence med Super Mario siden DM i maj måned. Hun har haft fokus på sine unge heste, og det med succes, da hun i sidste weekend vandt PAVO og DRF’s championat for 7-års heste med Elverhøjs Raccolto. Nu er hun tilbage i sadlen på Super Mario i konkurrence, og det virker særdeles lovende.

I dag (lørdag) skal rytterne til start i Skibby HC 3* Grand Prix Special. Startlisten er klar og findes HER

Patrik Kittel og 12-årigeTouchdown e. Quaterback sejrede sikkert med 77,087% i Grand Prix-klassen foran Jenna Hogberg/Astoria med 71,782% og dermed blev det dobbelt svensk i klassen.

Start- og resultatlister

Zibrasport Equest streamer fra begge haller alle dage