Choose Language
dk gb

Kom bagom TronsøSkolen der støtter op om World Cup Herning

Lørdag den 21. oktober bydes der op til dans, når World Cup Herning Show Night presented by TronsøSkolen løber af stablen.  Showet byder på masser af spændende indslag og sponsor på den festlige aften er TronsøSkolen.

  16. okt. 2017   Lars


Tronsø.pngLørdag den 21. oktober bydes der op til dans, når World Cup Herning Show Night presented by TronsøSkolen løber af stablen.  Showet byder på masser af spændende indslag og sponsor på den festlige aften er TronsøSkolen.

Hvad er TronsøSkolen
TronsøSkolen er en kombinationsskole. Det betyder at skolen fungerer både som efterskole og som en fri fagskole. Skolens faciliteter indeholder et unikt studiemiljø, med to store ridehuse, en stor udendørs springbane, dressurbane samt skridt maskine. Staldene har plads til 90 heste og alle faciliteter er samlet om skolen, der ligger tæt på byen og på 40 hektar grund udlagt som mark og folde. De fysiske rammer giver et helt særligt studiemiljø, fordi alt er samlet et sted, og stald og ridefaciliteter er på samme område, som hvor eleverne bor.

TronsøSkolen optager 130 årligt elever, hvoraf de 68 er på hestelinjen. I alt tilbydes der seks indgange; Landbrugslinje, Teknik og Auto, Gokart, Turisme, Game Design og Tronsø Equestrian der er hestelinjen.

TronsøSkolens støtte til World Cup Herning
TronsøSkolen støtter op om World Cup Herning, der afvikles i Jyske Bank Boxen den 18.-22. oktober. Således kan man lørdag aften opleve World Cup Herning Show Night presented by TronsøSkolen, der byder på med masser af festlige indslag, musikalsk underholdning af urban pop-duoen L.I.G.A og afterparty for alle.

Toni Hessner, forstander på TronsøSkolen udtaler følgende om støtten til World Cup Herning: ”Da vi har specialiseret os inden for hesteverden med etableringen af Tronsø Equestrian, hvor vi har 6 berider og en træner tilknyttet, er det meget naturligt at vi gerne vil tydeliggøre os hvor der er mange hestefolk til stede, det er også baggrunden for samarbejdet med World Cup Herning.
Tronsø Equestrian Centers vision er, at tilbyde kvalificeret undervisning på flere niveauer, så den enkelte elev kan vejledes eller kvalificeres til uddannelse i et erhverv med ridesport, eller dygtiggøre sig til fortsat udvikling inden for ridesporten. Et arrangement som World Cup Herning er med til at støtte op om den fortsatte positive udvikling af ridesporten i Danmark, så vi synes de to ting harmonerer rigtig godt.

Hvad tilbydes der på TronsøSkolen
Udover muligheden for at eleverne kan dygtiggøre sig som ryttere og kan skolen også bruges som en start på en hestefaglig uddannelse. Det kan være starten på en berideruddannelse, en uddannelse som dyrlæge, veterinær sygeplejeske, hestemanager, en EUX landbrugsuddannelse osv.  

TronsøSkolen har et stort netværk og indgår i flere faglige samarbejder med erhvervslivet. Udover private stutterier og Ridecentre, så er det bl.a. Blue Horse i Randbøl, Flyinge i Sverige samt en række erhvervsskoler.

Det er ikke kun hestens uddannelse, fysik og kondition der ligger TronsøSkolen på sinde. Det er i høj grad også rytterens sundhed der fokuseres på. Der er derfor indgået samarbejder med Sanne Steffensen fra sundliv.dk og Rasmus Bagger, der er High Performance ekspert og er en meget benyttet foredragsholder indenfor rideverdenen, som eleverne således får glæde af og som skal hjælpe med at understøtte Tronsø Equestrians mission: Dannelse og uddannelse, social, personlig og faglig.

Tronsø Equestrian udemærker sig ved at være landets mest specialiseret inden for spring og dressur, og med hele 6 berider og en træner tilknyttet er der sikkerhed for udvikling af både hest og rytter.

Tronsø Equestrian