Choose Language
dk gb

Maria og Nikolina sejrede i FEI Ponies Jumping Trophy finalen

​​​​​​​15 dygtige ponyekvipager mødtes i den store FEI Ponies Jumping Trophy finale, der blev afviklet i Boxen. Efter en uhyre seværdig finale blev det til dansk sejr, da Maria Nørregaard Langhoff & Nikolina strøg fejlfrit over målstregen i hurtigste tid. Andenpladsen blev også dansk. Den stod Theodor Linde for på Bel Air.

  22. okt. 2017   Lars


Maria_vinder_jumping trophy.jpg15 dygtige ponyekvipager mødtes i den store FEI Ponies Jumping Trophy finale, der blev afviklet i Boxen. Efter en uhyre seværdig finale blev det til dansk sejr, da Maria Nørregaard Langhoff & Nikolina strøg fejlfrit over målstregen i hurtigste tid. Andenpladsen blev også dansk. Den stod Theodor Linde for på Bel Air.

Maria hurtigst i den spændende omspringning
Udfordringer var der nok af på den 130 cm høje bane, og vi måtte da også vente til vi var halvvejs gennem klassen, før første ekvipage kom igennem hovedspringningen uden fejl. I alt fire ekvipager formåede at ride banen fejlfrit, heraf tre danske og en enkelt svensker. Efter en spændende omspringning blev det altså dansk på både første og andenpladsen. På tredjepladsen blev det svenske Ingemar Hammarström & Ocean des AS, der desværre indkasserede et nedslag i omspringningen, og det samme gjorde sig desværre gældende for Caroline Nørgaard Winter & de La Marcos Oliver, der endte på fjerdepladsen.

Maria og Nikolina har haft et særdeles godt stævne her i Herning. På førstedagen blev det til en sejr for ekvipagen, mens de red en tredjeplads hjem i anden afdeling fredag

”Det var en svær bane vi red i dag, men Nikolina var så god. Hun har præsteret over alt forventning de her dage - og så var det bare megafedt at ride inde i Boxen,” lød det fra en storsmilende Maria efter dagens sejr.

Start- og resultatlister