Choose Language
dk gb

  24. aug. 2018   admin


Ridesport i verdensklasse venter ved World Cup Herning

Billetsalget til årets helt store ridesportsevent på dansk jord i gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om afgørende point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. 

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve det i Herning. Flere danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. Det er også her vi lægger info om de deltagende ryttere og heste, når tilmeldingerne begynder at løbe ind.

Program

Køb billetter her

Stævnets hjemmeside

Uden sponsorer intet storslået event
At World Cup Herning bliver en realitet skyldes i høj grad, at de tre hovedsponsorer Blue Hors, Stutteri Ask og ECCO har valgt at bakke op om eventen. Derfor er det en fornøjelse at kunne præsentere klasserne FEI World Cup Grand Prix presented by Blue Hors, FEI World Cup Grand Prix Kür presented by ECCO og lørdagens CSI3* Stutteri ASK Grand Prix.

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning danner den spektakulære ramme om ridning i verdensklasse, når FEI World Cup kvalifikation i dressur og topspringning afvikles i det midtjyske. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.