Choose Language
dk gb

Så er finalisterne i Nord-Vest Box Cup fundet

  1. okt. 2018   admin


De sidste kvalifikationsstævner i Nord-Vest Box Cup er overstået, og det står nu klart, hvem der har opnået adgang til den store finale, der afvikles i Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup Herning i uge 42. Det er de 15 bedste kat. II- og kat. III-ekvipager der er kvalificeret til finalen. Finalisternes deadline for tilmelding til finalen er søndag den 7. oktober, og tilmeldingen foregår via DRF Go! Ved forfald fra de kvalificerede ekvipager fyldes der op med næstfølgende på ranglisten (venteliste).

Se finalisterne her

Nord-Vest Box cup ryttere ved HARK stævnet 2018.jpgCaroline G. Rasmussen, Anna Ley, Liv Juhl og Christian Kaae - finaledeltagere for kat. 3 ponyerne (foto: Josefine Gade)

Spændende finale i flotte rammer
Finalen afvikles ved World Cup Herning stævnet i uge 42. Der rides en opvarmningsklasse og en finaleklasse. Begge klasser afvikles i MB1* metode S4. De to klasser rides på to forskellige dage. Startberettigede i finalen er de bedste 15 ekvipager for hver enkelt kategori, samt lige placerede med nr. 15 fra Nord-Vest Box ranglisten. Hver rytter kan kun deltage med én pony i finalen, uafhængig af kategori. Ekvipagen er kun startberettigede til finalen såfremt denne har gennemført en sværhedsgrad 3 i kvalifikationsperioden. Startberettigede i finalen er ryttere der ved turneringens start havde max rytterkategori 4.

http://nordvestbox.dk/