Choose Language
dk gb

Sæsonens første World Cup-vinder springer i Herning

  16. okt. 2018   admin


Svenske Douglas Lindelöw tog sejren i sæsonens første World Cup kvalifikation i springning i Oslo, og nu kan du opleve den 27-årige springrytter ved World Cup Herning, hvor han er til start i CSI3* med hestene Cheldon, Citti og Jezebel. World Cup sæsonen i springning blev skudt i gang med et brag i Norge den 11. – 14. oktober, hvor 38 ryttere fra 16 forskellige lande deltog i den første af de i alt 13 World Cup-kvalifikationsrunder. Douglas Lindelöw vandt klassen på Zacramento efter en nervepirrende omspringning, hvor den unge rytter red for sejren fra start til slut.
I alt er der 22 svenske ryttere og 45 heste på startlisten til CSI3* i Herning, og blandt dem er også den altid populære Rolf-Göran Bengtsson. Ligesom Douglas har Rolf-Göran tre heste med til Danmark.

Douglas Lindelöws vinderridt

Se hele deltagerlisten her

Program

Spring_Lars Møller_660.jpg

12. World Cup i Danmark
Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen i dressur skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve det i Herning. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen d. 17.-21. oktober er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point. Derudover byder det store stævne også på topsport i internationale dressur- og springklasser, Almased Dressage Amateurs, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. Flere danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og hjemmesiden finder du masser af nyttig info om program, billetter, camping og VIP. World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk VarmblodDansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event DenmarkHerning Kommune og MCH Messecenter Herning.