Choose Language
dk gb

Sejr til Wulschner i Stutteri Ask Grand Prix

Det kunne næsten ikke blive mere spændende i omspringningen i CSI3* Stutteri Ask Grand Prix, der skød TronsøSkolen Show Night i gang i Jyske Bank Boxen.

  21. okt. 2017   Lars


Præmie.jpg

Det kunne næsten ikke blive mere spændende i omspringningen i CSI3* Stutteri Ask Grand Prix, der skød TronsøSkolen Show Night i gang i Jyske Bank Boxen.

Spændende omspringning afgjorde Grand Prix’en
Efter de 40 ekvipager havde været gennem hovedspringningen på den 150 cm høje bane i, var hele ti af dem klar til omspringning, heriblandt fem danskere. I omspringningen skulle rytterne starte i omvendt rækkefølge, således at de ryttere, der var dårligst placeret fra hovedrunden, startede først og så fremdeles. To af de ti ekvipager medbragte hver en tidsfejl fra første runde, og på papiret var det altså de to ekvipager, Michael Aabo og svenske Rolf-Göran Bengtsson, der havde mindst chance for en topplacering. Den nervepirrende omspringning skulle dog vise sig at vende det billede på hovedet.

Michael Aabo på Its the Senator og Rolf-Göran Bengtsson på Crunsh formåede begge at ride fejlfrit i omspringningen, mens de følgende ryttere alle fik fejl. Vi skulle derfor helt hen til rytter nummer syv i omspringningen, før der igen kom en fejlfri runde og dermed klassens første dobbelte nulrunde. Og det fik publikum helt op på stolene, for det var unge Emil Hallundbæk, der på Chalisco red en fantastisk runde og dermed tog føringen i Grand Prixen. Boxen var brandvarm.

Desværre holdt føringen ikke længe, da de to næste ryttere gjorde Emil kunsten efter. Først var det Sven Fenhl, der med Deep Blue Bridge S red en fantastsisk runde og skar mere end tre sekunder af Emils tid. Det lignede en sejr til tyskeren, men det var kun indtil landsmanden Holger Wulscher og Bsc Skipper med endnu en fantomrunde skar et par hundrededele af sekunder af tiden. Dermed blev det tysk på første- og andenpladsen, mens Emil Hallundbæk fuldendte top 3.

World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

Start- og resultatlister