Choose Language
dk gb

Victoria og Ludwig vandt Zibrasport U25 Grand Prix

​​​​​​​For dem, der ikke ønskede at se World Cup Herning Show Night, presented by TronsøSkolen, bød lørdag aften på U25 dressur i Nathalie Horse Care Arena. Ni ekvipager var til start, og den eneste, der brød 70 % grænsen, var Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkoenig.

  21. okt. 2017   Lars


Victoria_Vallentin_vinderU25.jpgFor dem, der ikke ønskede at se World Cup Herning Show Night, presented by TronsøSkolen, bød lørdag aften på U25 dressur i Nathalie Horse Care Arena. Ni ekvipager var til start, og den eneste, der brød 70 % grænsen, var Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkoenig.

Flotte takter fra Victoria og Ludwig
Ni ekvipager skulle på banen i lørdagens sidste klasse i Nathalie Horse Care Arena, og med et flot U25 Grand Prix-program til 72,325 % sikrede Victoria E. Vallentin og Ludwig Der Sonnenkoenig sig sejren i Zibrasport CDI U25 Grand Prix. 2. pladsen kom også på danske hænder, da Michala Mejlgaard Jensen på Trebiz fik 68,605 % for deres program. 3. pladsen i klassen gik til tyske Ninja Rathjens på Emilio med 68,333 %.  

World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

Start- og resultatlister