Choose Language
dk gb

World Cup Herning skydes i gang med dobbelt dansk sejr

  17. okt. 2018   admin


Det summer af liv og hestevrinsk i Herning. Onsdag startede konkurrencerne nemlig til det store World Cup stævne, hvor top dressur- og springryttere de næste fire dage skal på banen i de imponerende rammer i MCH Messecenter Herning. Festlighederne blev skudt i gang med Equitour CSI1* 125 cm., og her var der ikke mindre end 133 ryttere til start! Derfor var der dobbelt op på placeringerne, og klassen blev vundet af danske Stine Almind-Pedersen med Selma B og Daniel Cassøe Jacobsen med Kathi V. Sikke en start på en fantastisk hesteevent, der byder på topsport, show og underholdning for hele familien.

Stine Almind-Pedersen med Selma B og Daniel Cassoe Jacobsen med Kathi V.jpg

Spændende World Cup dressur i weekenden
Det store højdepunkt i denne weekend er World Cup dressuren, hvor der er lagt op til stjernedyst, og hvor muligheden for en dansk hjemmebanesejr i Boxen absolut er til stede. VM-aktuelle Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack og Betina Jæger på Manestream Belstaff, OL-rytterne Agnete Kirk Thinggaard og Anna Kasprzak på hhv. Atterupgaards Orthilia og WC-debutanten Rock Star samt den kun 20-årige Victoria Vallentin på Ludwig Der Sonnenkönig er klar til at tage kampen op mod verdensstjerner som blandt andre den tyske OL-rytter Helen Langehanenberg på superhingsten Damsey, den tidligere World Cup-vinder Adeline Conelissen fra Holland, Australiens OL- og VM-rytter Kristy Oatley, den svenske toprytter Tinne Vilhelmson Silfven og mange flere.

Gratis entre til Nathalie Horse Care Arena
Billetsalget er i fuld gang, og vil du sikre dig den fulde oplevelse med topsport, show og musik i Jyske Bank Boxen kan du for kun 750,- kr. købe et partout-armbånd til fredag, lørdag og søndag. Kan du kun komme til Boxen en enkelt dag, er det også muligt at købe endagsbilletter. I Hal M finder du ”World Cup-messen – alt til hest og rytter”, hvor der er 68 stande med et væld af nyheder og gode tilbud. Udstillerne medbringer et bredt felt af produkter lige fra foder og staldinventar til tøj og hestetrailere. Der er gratis adgang ALLE dage til Hal M (Nathalie Horse Care Arena), hvor der ud over messen med spændende stande også findes en ridebane, hvor du kan opleve forskellige springklasser op til 140 cm, Pony Grand Prix springning, Prix St. Georges og Intermediare I dressur samt den spændende DWB WORLD CUP følaktion.

Se start- og resultatlister

Facts

650 heste deltager

I alt 6.800 m2 ridebane

68 messestande

23 nationer samles

Samlet præmiesum 2 mio. kroner

250 frivillige

Kæmpe campingplads til deltagerne

Jyske Bank Boxen indeholder en af verdens største indendørs ridebaner med målet 44*80 meter og med plads til 8.500 tilskuere.