Choose Language
dk gb

World Cup i dressur løber af stablen i efterårsferien i MCH

  26. sep. 2018   admin


650 heste indtager Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning i efterårsferien, når der er FEI World Cup i dressur. Her samles nogle af verdens bedste dressurryttere i Herning for at dyste om afgørende point, ligesom der er mulighed for at opleve international topspringning og et show i verdensklasse med bl.a. Ericka Jane og Clémence Faivre. Der er unikke oplevelser alle dage, og billetsalget er i fuld gang.

20171021 fei 1018.JPG

Uge 42 byder på den helt store hestefest i Herning, når Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning fyldes med heste, ryttere og besøgende. Det er 12. gang, at World Cup skydes i gang i Danmark, og det er anden gang, det foregår i Herning. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen den 17.-21. oktober er første runde af FEI World Cup i dressur 2018/2019, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point.

To af Danmarks allerbedste ryttere har allerede meldt sig klar til at ride World Cuppen i Herning. Agnete Kirk Thinggard og Atterupgaards Orthilia samt Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter er som de første danske ekvipager udtaget til at repræsentere Danmark i Jyske Bank Boxen.

-          Jeg har brugt hele foråret og sommeren på at få bygget Orthilia op muskelmæssigt og få styr på en masse tekniske detaljer i ridningen af hende. Jeg glæder mig til at ride i Herning, fordi det altid er et super velorganiseret stævne i flotte rammer og altid med et veloplagt publikum. Det er en stor oplevelse hver gang, og det er jeg sikker på, at det også vil være denne gang, siger Agnete Kirk Thinggaard.

Få det hele med
Billetsalget er i fuld gang, og vil du sikre dig den fulde oplevelse med topsport, auktion, show og musik kan du for kun 750,- kr. købe et partout-armbånd til fredag, lørdag og søndag. Kan du kun komme til Jyske Bank Boxen en enkelt dag, er det også muligt at købe endagsbilletter. Se mere her.

Gratis entre til messen
World Cup-kvalifikationen krydres med Almased Dressage Amateurs, lilletursklasser i dressur samt et stort internationalt springstævne med CSI***og CSI*. Det store stævne byder også på finale i ponyspring-turneringen Nord-Vest Box Stil Cup og et show i særklasse. I Hal M i MCH Messecenter Herning kan man også finde ”World Cup-messen – alt til hest og rytter”, hvor der er 60 stande med et væld af nyheder og gode tilbud. Udstillerne medbringer et bredt felt af produkter lige fra foder og staldinventar til tøj og hestetrailere. Der er gratis adgang alle dage til Hal M, hvor der ud over salgsmessen med spændende stande også findes en ridebane, hvor du kan opleve forskellige springklasser op til 140 cm, juniorspringning og dressur på højt plan.

20171021 fei 1009.JPG

Underholdning i topklasse
Lørdag aften bliver en fest. Her kombineres dagens spændende konkurrenceprogram med Show Night i Jyske Bank Boxen. Aftenen byder på et væld af festlige indslag – masser af fart og bevægelse, musik og sjov. Blandt andet kan I opleve den danske R&B-sangerinde Ericka Jane med hits som ”Favorite Lie” og ”Bad like you”, og så vil franske Clémence Faivre, som er Haute Ecole-træner (højere klassisk dressur) og specialist i frihedsarbejde, sammen med sine heste forbløffe publikum med sit nye show Fuego.

Fredag vil der for første gang være DWB World Cup Auction, som World Cup Herning og Dansk Varmblod (DV) har arrangeret, og her vil auktionarius svinge hammeren over topføl fredag eftermiddag. Det vil være en god blanding af spring- og dressurbetonede DV-registrerede føl, og primært de sent fødte føl, som ikke har været under hammeren på Dansk Varmblods Elitefølauktion i august.

 

Facts

650 heste deltager

I alt 1000 m2 ridebane

60 messestande

23 nationer samles

Samlet præmiesum 2 mio. kroner

250 frivillige

Kæmpe campingplads til deltagerne

Jyske Bank Boxen indeholder en af verdens største indendørs ridebaner med målet 44*80 meter og med plads til 8500 tilskuere.