Choose Language
dk gb

World Cup lørdag!

  27. aug. 2019   Mathilde


Der sker virkelig mange fede ting denne lørdag i de to haller i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen.
 

Nu begynder indendørssæsonen! Den vesteuropæiske ligas FEI World Cup begynder endelig. Vi har ventet i spænding i et år på endnu en fantastisk start på FEI World Cup sæsonen i Jyske Bank Boxen i Herning.

Toprytterne kommer og kæmper om point for at kvalificere sig til FEI World Cup Finalen i Las Vegas 2020. Vejen til finalen starter her ved World Cup Herning.

Der er virkelig lagt op til nogle fantastiske konkurrencer, med et forestående OL år, hvor OL ligger tidligt vil nationerne benytte sig af vinterens indendørsstævner til at observere deres bruttotrupper og se udviklingen hos ekvipagerne der kan være i spil til at skulle med til et OL.

Der kommer til at være fuld gas i Jyske Bank Boxen denne lørdag, når dressurrytterne har danset færdig åbner vi dørene til et fortryllende show med opvisninger af forskellige slags. Som noget nyt i år ligger showet klokken 17.00, showet ligger her for at alle aldre kan være med til at få en helt fantastisk oplevelse i Jyske Bank Boxen.

Men vi stopper ikke her i Jyske Bank Boxen, dagen slutter med springning, først en CSI 3* Grand Prix hvor ekvipagerne bliver testet på fart og teknik, for at vinde klassen.

Vi slutter helt højt oppe, vi skal nemlig se hvem der kan springe rigtig højt! Her bliver modet en stor faktor for hvem der vinder og kan kalde sig World Cup Hernings højdespringer.

Nu når det meste af dagen i Jyske Bank Boxen er fyldt med dressur så har vi sørget for at Blue Hors Arena M er fyldt til bristepunktet med spændende springklasser. Der vil være to spændende speed finaler hvor der virkelig kommer til at være fart over feltet fra alle ekvipager.

Aftenen i Blue Hors Arena M står i ponyernes tegn, fremtidens tegn. Her får de unge talentfulde ponyryttere muligheden i deres FEI Jumping Ponies Trophy. World Cup Herning er startskuddet for de unge ponyryttere og der skal virkelig springes godt for at komme med til finalen i december i Belgien.

Ponyrytterne slutter dagen af i MCH Messecenter Herning, Blue Hors Arena M med en stor Grand Prix springklasse.

Som i kan læse sker der virkelig mange ting og man har muligheden for at opleve de her topatleter på tæt hold. Og muligvis oplever du en kommende OL ekvipage live!

Cathrine_Dufour_AtterupgaardsCassidy_Everhorse1.jpg