Choose Language
dk gb

World Cup-stævnet i fuld gang

  14. okt. 2020   Mathilde


af Marie Helene Rigård Rohleder

– Alle er glade for, at vi endelig er i gang, fortæller Casper Cassøe. Det længe ventede World Cup-stævne på Vilhelmsborg er startet. Der er godt mod og stor opbakning blandt rytterne til at få afviklet det bedst mulige stævne under de gældende corona-restriktioner0db991d2-b917-4452-8395-7226002143ec.jpg

– Vi synes, at vi har fået arrangeret stævnet, så det fungerer på den bedst mulige måde i denne særlige situation, siger Casper Cassøe, som står for den praktiske afvikling af World Cup-stævnet. 

– Vi er ved godt mod, og vi oplever stor opbakning fra rytterne. Alle forstår godt at det er svære tider at afvikle stævne i. Nu glæder vi os især til weekendens spring- og dressurklasser, siger Casper Cassøe. 

På lørdag afvikles den længe ventede FEI World Cup Grand Prix i dressur, hvor blandt andet Isabell WerthJessica von Bredow-Werndl og Cathrine Dufour kommer til start. 

På grund af coronapandemien er der sat et loft for, hvor mange, der kan komme ind på Vilhelmsborg i denne uge for at følge konkurrencerne. De få billetter der har været til salg via hjemmesiden er for længst opkøbt. Det er dog ikke muligt at komme ind, med mindre man er akkrediteret eller har købt billet.